London 1997-09-25 till 1997-09-28

Vår första gemensamma utlandsresa gjorde vi i september 1997 till London. Min morbror John Lombard fyllde 60 år och hade samlat familjen till fest. Vi missade festen då vi inte kunde komma iväg förens dagen efter festen. Inkvartering blev hos morbror Norman & Francis. Vad vi inte visste var att min syster Elizabet och hennes dåvarande man Christer hade åkt ner före oss så det blev en glad överraskning när vi träffades. Christina hade träffat större delen av min engelska släkt redan i maj när de kom över för att närvara vid bröllopet mellan min bror Stephan och Katarina. Men detta var Christinas första besök i London. Vi åkte in med syster och svåger och upptäckte London som de flesta turister gör via en busstur och promenader. En avlutande familjemiddag rundade av vår besök i London.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *