Lanzarote 2000-12-25 till 2001-01-01

Måndagen den 25 december satte vi oss på flyget för att få lite sol och värme i vinterrusket. En vecka på Kanarieöarna skulle bli skönt. Christina hade just klarat av första årets studier till sjuksköterska på Sophiahemmet, så lite ledighet var på sin plats. Målet var Puerto del Carmen på Lanzarote. Vår första charterresa tillsammans. Under veckan fick vi uppleva kamelritt , Brinnande buskar, vulkaniska grottor och ett väldigt kargt landskap. På nyårsafton som var vår sista kväll avåt vi en härligt god middag på Lani´s Italiano. En restaurang i italiensk anda. Eftersom vårt flyg avgick tidigt den 1 januari blev det sänggående till ackompanjemang av Nyårsfyrverkerier.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *