Milano 2004-05-15 till 2004-05-18

Som produktchef på Philips Lighting Sverige innebär det att man deltar i regelbundna europeiska produktmöten där marknad och produkter gås igenom. I början genomfördes dessa möten på fabriken i Roosendaal. Detta innebär att äkta hälften blir ensam hemma i Sverige när dessa möten genomförs. Under slutet av 90-talet började man att alternera platserna där mötena tog plats. 2004 var det dags att hålla mötet på Philips kontor i Milano. Eftersom Christina alltid har vetat åka till Milano så föreslog jag att vi skulle kombinera min tjänsteresa med en miniweekend. Sagt och gjort. Lördagen den 15 maj flyger vi ner till Milano. Under helgen utforskar vi Milano. Vi fick en bra helg med extra sevärdheter i form av en rullande utställning av Alfa Romeo bilar samt se hur AC Milan fans firade ligasegern. Måndag och tisdag blev för mig arbetsdagar medan Christina fick Milano för sig själv. En kombination som passade båda.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *