Gran Canaria 2008-12-24 till 2009-01-06

Jul och Nyår 2008/2009 bar det av till Gran Canaria med vännerna Göran & Eija Lamberg. Eftersom detta var vår första resa till Gran Canaria så hade vi fastnat för ett hotell vid Amadores Beach en bit utanför semesterorten Porto Rico. Stranden är känd för sin vita sand ( importerad från Karibien) Vi hade bokat en tvåveckors resa på hotell Dunas Amadores som har ett spektakulärt läge. Under våran vistelse så byter hotellet ägare och idag heter det Gloria Palace Royal Hotel & Spa. Ägarbytet innebar ett par mindre ändringar för oss men inget som störde. De två veckorna som vi tillbringade här gick väldigt fort. Det blev mycket sol och bad somt en par utflykter. Det visade sig att gatan från hotellet hiss till stranden hade blivit uppkallad efter vår framlidne utrikesminister Anna Lindh

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *